Muškarac pretio da će se zapaliti ispred Nemačke ambasade

Izvor: Blic, 05.Jan.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pretio da će se zapaliti ispred Nemačke ambasade

Nepoznati muškarac pretio je jutros da će se zapaliti u automobilu parkiranom kod Nemačke ambasade u Zagrebu, a nakon dvočasovnog neuspešnog pregovaranja da se preda, specijalna policija ga je savladala i privela, saopštila je policija.

Identitet muškarca još nije utvrđen, kao ni motivi koji su ga naterali da preti da će se politi benzinom i zapaliti.

Mediji navode da je nepoznati muškarac u automobilu marke "reno" splitskih registarskih tablica imao 500 litara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benzina i da mu je prtljažnik bio pun goriva. U ruci je držao upaljač i pretio da će zapaliti gorivo.

Iz automobila su ga izvukli pripadnici specijalne policije, nakon što su dva sata bezuspešno pokušavali da ga privole na predaju. Zbog vanredne situacije neko vreme je bio zatvoren saobraćaj u ulicama oko Ambasade Nemačke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident ispred Nemačke ambasade

Izvor: S media, 05.Jan.2010

Nepoznati muškarac pretio je jutros da će se zapaliti u automobilu parkiranom kod Nemačke ambasade u Zagrebu, a nakon dvočasovnog neuspešnog pregovaranja da se preda, specijalna policija ga je savladala i privela, saopštila je policija. ..Identitet muškarca još nije utvrdjen, kao ni motivi koji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.