Manji incident na protestima zdravstvenih radnika u Mostaru: Uhapšene dvije osobe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jan.2021, 14:57

Manji incident na protestima zdravstvenih radnika u Mostaru: Uhapšene dvije osobe

Zdravstveni radnici Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) u ponedeljak 25. januara organizovali su ponovo protestnu šetnju u Mostaru. Ispred zgrade Vlade HNK-a pozvali su resornog ministra da podnese ostavku. Za sada nepoznata grupa osoba izazvala je manje nerede na protestima. Kako je kazao predsjednik Sindikata SKB Mostar Ivica Anić napadnuti su ljudi koji su bili u medicinskoj opremi, dakle zdravstveni radnici koji su mirno protestvovali. Dvije osobe su uhapšene, potvrdio je za Radio...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incidenti na protestu zdravstvenih radnika u Mostaru

Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2021

Tokom današnjeg protesta Nezavisnog sindikata zdravstvenih radnika Hercegovačko-neretvanskog kantona u Mostaru došlo je do incidenta kada je nekoliko osoba napalo okupljene građane.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.