Manje obolelih nego juče, još jedna žrtva koronavirusa u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020, 15:23

Manje obolelih nego juče, još jedna žrtva koronavirusa u Srbiji

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 59 novih slučajeva korona virusa, a jedna osoba je preminula. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 1.802 osobe od kojih je 59 pozitivno, objavljeno je na sajtu Covid19.rs.

Od početka epidemije u Srbiji je potvrđeno ukupno 12.210 slučajeva korona virusa. Do 15 časova u Srbiji testirano je ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 302.928 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Trenutno je u Srbiji 533 aktivnih slučajeva korone, dok je na respiratoru 15 pacijenata. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 254.

Procenat smrtnosti je 2,07 odsto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona u Pink ušla još u martu, Mitrović krio podatke o zaraženima

Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2020, 07:29

Televizija „Pink“, koja je nedavno postala žarište koronavirusa, i tokom vanrednog stanja bila je mesto gde se nekoliko radnika angažovanih na realizaciji rijalitija „Zadruga“ zarazilo Kovidom 19, piše Nova.rs.. – Korona na Pinku se nije pojavila juče, ona je u Šimanovcima prisutna duže...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.