Izvor: Blic, 30.Jan.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSMRTONOSNIJI LANČANI SUDAR U ISTORIJI SLOVENIJE Petoro mrtvih u sudaru 40 automobila

Najmanje pet osoba je poginulo, a za sada nepoznat broj povređen, u velikom lančanom sudaru koji se dogodio danas popodne na autoputu na zapadu Slovenije, izvestili su lokalni mediji.

Policija je potvrdila da je u udesu učestvovalo između 30 i 40 vozila, a za sada nema zvanične potvrde broja poginulih, prenela je STA.

Veruje se da je uzrok nesreće gusta magla, koja je i dalje prisutna, ugrožavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spasilačke operacije.

Nesreća se dogodila na glavnom autoputu koji povezuje prestonicu Ljubljanu sa jadranskom obalom, naveo je AP.

Nekoliko slovenačkih medija je javilo da je pet ljudi poginulo, a na destine povređeno u lančanom sudaru blizu izlaza Senožeče, oko 40 kilometara severoistočno od Kopra.

Ukoliko bilans nastradalih bude potvrđen, biće to najsmtonosniji lančani sudar u istoriji Slovenije i jedan od najvećih kada je reč o broju vozila koja su učestvovala u sudaru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar 70 vozila na autoputu, petoro mrtvih VIDEO

Izvor: Mondo, 30.Jan.2016

Najmanje pet osoba je poginulo, a 30 povređeno, u velikom lančanom sudaru koji se dogodio danas popodne na jednom autoputu na zapadu Slovenije...Foto: screenshot/YouTube (ilustracija)..Prema poslednjim informacijama, u udesu je učestvovalo 70 vozila, a prema saopštenju policije, pet osoba je izgubilo...

Nastavak na Mondo...

NAJSMRTONOSNIJI LANČANI SUDAR U ISTORIJI SLOVENIJE Petoro mrtvih u sudaru 55 automobila

Izvor: Blic, 30.Jan.2016

Najmanje pet osoba je poginulo, a za sada nepoznat broj povređen, u velikom lančanom sudaru koji se dogodio danas popodne na autoputu na zapadu Slovenije, izvestili su lokalni mediji...Policija je potvrdila da je u udesu učestvovalo 55 vozila, a za sada nema zvanične potvrde broja poginulih, prenela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.