Krizni štab u Sarajevu strahuje od broja novozaraženih virusom u narednih 14 dana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2020, 15:44

Krizni štab u Sarajevu strahuje od broja novozaraženih virusom u narednih 14 dana

Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo (KS) saopštio je u subotu (1. august) da su zabrinuti za period od narednih 14 dana, koliko traje period inkubacije, nakon bliskih kontakata koji su se desili tokom Kurban-bajrama u Bosni i Hercegovini. "Posebno zabrinjava činjenica da su mlađe osobe i stanovništvo srednje životne dobi najčešće prvooboljeli u porodicama, koji zatim prenose dalje virus na članove porodice", navodi se u saopštenju iz press Službe KS-a. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Krizni štab KS strahuje od broja novozaraženih u narednih 14 dana

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2020

SARAJEVO - Krizni štab Ministrstva zdravstva Kantona Sarajevo izražava zabrinutost za period od narednih 14 dana, koliko traje period inkubacije, nakon bliskih kontakata koji su se desili tokom Kurban-bajrama u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.