Korona na nosaču aviona: Zaraženo 155 od 5.000 mornara

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 20:48

Korona na nosaču aviona: Zaraženo 155 od 5.000 mornara

Broj mornara na američkom nosaču aviona Teodor Ruzvelt, pozitivnih na virus korona porastao je za 24 sata za 13 odsto, na 155, saopštila je danas američka mornarica Broj mornara na američkom nosaču aviona Teodor Ruzvelt, pozitivnih na virus korona porastao je za 24 sata za 13 odsto, na 155, saopštila je danas američka mornarica. Oko 44 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odsto od skoro 5.000 članova posade testirano je dosad, a 1.548 mornara je sišlo sa broda čiji kapetan je Bret Krozije nedavno upozorio na korona virus zbog čega je potom smenjen. Niko od zaraženih mornara nije hospitalizovan, navela je mornarica, prenosi Rojters.Kapetan Bret Krozije smenjen je sa dužnosti pošto je u javnost procurilo njegovo pismo nadređenima u kojem poziva mornaricu da preduzme snažniju akciju u suzbijanju širenja korona virusa na brodu koji nosi nuklearno oružje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na američkom nosaču aviona 155 članova posade zaraženo virusom korona

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020

Broj zaraženih virusom korona na američkom nosaču aviona USS Teodor Ruzvelt je porastao, zaraza je dosad potvrđena kod 155 članova posade...U protekla 24 sata došlo je do porasta i sada je 13 odsto posade zaraženo virusom korona, objavili su iz američke mornarice u subotu nakon što su smenili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.