Kokain u holandskom avionu, uhapšen pilot

Izvor: RTS, 16.Jan.2020, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokain u holandskom avionu, uhapšen pilot

U teretnom avionu "Martinera", čija je matična kompanija KLM, u Argentini pronađeno je više od 80 kilograma kokaina, a uhapšeno je sedam osoba, među kojima i pilot.
Holandski mediji su javili da je među uhapšenima troje državljana Holandije. Uhapšeni su pilot i nekoliko članova posade.

Avion je bio na međunarodnom aerodromu u blizini Buenos Ajresa kada je droga pronađena.
Lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mediji izveštavaju da je kokain otkriven neposredno pre poletanja aviona za Amsterdam.
Policija istražuje da li je droga ukrcana u Argentini ili Brazilu, odakle je avion poleteo, prenosi portal "nl.times", pozivajući se na RTL. Kompanija KLM je saopštila da sarađuje u istrazi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.