Kina za pet dana izgradila COVID bolnicu nakon rasta broja novozaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2021, 12:04

Kina za pet dana izgradila COVID bolnicu nakon rasta broja novozaraženih

Kina je u subotu (16. januar) završila izgradnju bolnice u Pekingu sa 1.500 soba za liječenje pacijenata oboljelih od COVID-a 19, a bolnica je izgradđena za samo pet dana zbog posljednjeg izbijanja zaraze, navode tamošnji državni mediji, prenosi AP. Gradi se još pet bolnica u kineskoj provinciji Hebej i sve će biti završene u toku naredne sedmice, navodi novinska agencija Xinhua. Mapa širenja korona virusa Preporuke za život u vrijeme pandemije Kina je u velikoj mjeri suzbila dalje...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

KINEZI ZA 5 DANA IZGRADILI BOLNICU SA 1.500 SOBA: Svaka ima toalet i internet, bore se sa novim slučajevima korone (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Jan.2021

Kineski grad Nangong završio je gradnju velike jedinice sa 1.500 soba za samo 5 dana koje će služiti za lečenje pacijenata od korona virusa, nakon što je detektovan novi talas zaraze u tom gradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.