Nestorović doneo konačnu odluku: Pravi Mi

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 13:57

Nestorović doneo konačnu odluku: "Pravi Mi"

Dr Branimir Nestorović naveo je da osniva novi politički pokret, pošto je napustio političku frakciju "Mi - glas iz naroda".

Kako je naveo u saopštenju, on osniva pokret po imenu "Pravi Mi".

"Nema predaje i nema povlačenja! MI smo rešeni da apsolutno ostanemo dosledni našim principima, našim glasačima, kao i svim našim naporima u odbrani Srbije od svakog zla.", navodi se u saopštenju novog pokreta.

Kako prenosi "Alo", pokret će navodno imati sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osnivača, među kojima su, pored Nestorovića, Aleksandar Pavić, dr Borislav Antonijević, Branko Lukić, Milovan Bajagić, Jelena Pavlović i Bogdana Koljević Grifit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako će se zvati novi Nestorovićev pokret i ko će biti u njemu?

Izvor: Danas, 22.Feb.2024

Branimir Nestorović osniva novu stranku koja će se zvati Pravi Mi, a uz njega će po svemu sudeći biti sedmoro osnivača, a to su dr Branimir Nestorović, Aleksandar pavić, dr Borislav Antonijević, Branko Lukić, Milovan Bajagić, Jelena Pavlović i Bogdana Koljević Grifit, pišu mediji pozivajući...

Nastavak na Danas...

"NEMA PREDAJE I POVLAČENJA" Nestorović doneo konačnu odluku: Osniva novi pokret, otkrio kako će se zvati

Izvor: Blic, 22.Feb.2024

Branimir Nestorović osniva novi politički pokret, nakon što je napustio "Mi - glas iz naroda". Kako je naveo u saopštenju, pokret će se zvati "Pravi Mi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.