Izvor: Blic, 06.Feb.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA HOROR POSTANE STVARNOST Dramatični prizori iz Kine: Snimci tela na sve strane, policija juri zaražene koji NEĆE U IZOLACIJU (VIDEO)

Jedan od najdramatičnijih snimaka iz Kine koji poslednjih dana kruži društvenim mrežama je snimak koji je navodno zabeležio neimenovani novinar, a na kom se vidi više tela stradalih od korona virusa. Za svega nekoliko minuta snimio je osam mrtvih i zabeležio trenutak kada doktori u bolnici jednog pacijenta proglašavaju preminulim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆE) HOROR PRIZORI IZ KINE: Beživotna tela na ulicama, POLICIJA JURI ZARAŽENE koji neće u izolaciju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020

Jedan od najdramatičnijih snimaka iz Kine koji poslednjih dana kruži društvenim mrežama je snimak koji je navodno zabeležio neimenovani novinar, a na kom se vidi više tela stradalih od korona virusa... Za svega nekoliko minuta snimio je osam mrtvih i zabeležio trenutak kada doktori u bolnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.