Izvor: B92, 26.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna kuća ili nagrada

Seul -- Vlada Južne Koreje uručiće poklone onima koji obećaju da neće posećivati javne kuće tokom novogodišnjih praznika.

"Ako date obećanje da ćete zdravo provesti kraj godine i ako budete to preporučili i drugima, osvojićete mnoge nagrade", navodi se na sajtu Ministarstva za jednakost polova.

Minstarstvo nudi i novac kompanijama čiji zaposleni budu obećali da neće kupovati seksualne usluge posle novogodišnjih žurki, na kojima se obično kozumira dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << alkohola. Portparol Ministarstva potvrdio je da je pokrenuta takva kampanja, ali nije želeo da govori o detaljima.

Jedan zvaničnik Ministarstva je objasnio da su opijanje i kupovina seksualnih usluga postali ritual u mnogim kompanijama i da to doprinosi uspostavljanju čvrstog prijateljstva među muškarcima i da ga je zato teško iskoreniti.

Ministarstvo kao nagrade nudi bioskopske karte i novac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.