Iranski šef tajne službe: Bin Laden umro od bolesti

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranski šef tajne službe: Bin Laden umro od bolesti

- Osamu bin Ladena nisu ubili Amerikanci. On je ranije umro od bolesti, tvrdi šef svih obaveštajnih službi Irana Hejdar Moslehi.

Ministar obaveštajne službe Irana, Hejdar Moslehi, tvrdi da njegova zamlje ima “pouzdane informacije” koje potvrdjuju da je Osama bin Laden umro od bolesi “mnogo ranije”.

U izjavi koju su jutros preneli iranski državni mediji, šef svih tajnih službi Irana poziva vlast u SAD-u da pokaže telo Bin >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ladena.

Talibani protestovali zbog ubistva Bin Ladena

Bin Laden: Amerika neće moći da sanja o bezbednosti

Obama odlikovao tim koji je ubio Bin Ladena

-Imamo vrlo precizne informacije prema kojima američke specijalne snage nisu, kako se tvrdi, ubile Bin Ladena, jer je on dosta ranije umro od bolesti, kazao je Moslehi, a prenela je agencija FARS.

-ko su zaista vojni aparat SAD-a i obavještajci te zemlje uhvatili i ubili Bin Ladena, zašto ne pokažu njegovo telo i zašto su ga bacili u more, pita Moslehi, a prenosi BBC.

(BBC, Tportal)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iranski ministar tvrdi da je Bin Laden umro ranije od bolesti

Izvor: SrbijaNet.rs, 09.Maj.2011

Ministar obaveštajnih službi Irana, Hejdar Moslehi, izjavio je da njegova zemlja poseduje 'pouzdane informacije' prema kojima je Osama bin Laden 'umro odavno od bolesti'. Kako prenosi BBC, iako su i talibani potvrdili da je u akciji američke vojske u Abotabadu zaista ubijen vođa

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Bin Laden je ranije umro od bolesti

Izvor: Press, 09.Maj.2011

Šef iranskih obaveštajnih službi Hejdar Moslehi optužio je SAD da lažu o smrti Osame bin Ladena. On tvrdi da ima dokaze da je vođa Al Kaide mnogo ranije umro od bolesti.

Nastavak na Press...

Iranski ministar: Bin Laden umro mnogo pre američke akcije

Izvor: medio.rs, 10.Maj.2011, 02:15

Iranski ministar obaveštajnih poslova Hejdar Moleši izjavio je da Teheran ima dokaze po kojima je lider Al Kaide Osama bin Laden umro od bolesti mnogo pre akcije američkih specijalaca u kojoj je ubijen, izvestila je iranska agencija FARS.

Nastavak na medio.rs...

IRAN: BIN LADEN ODAVNO MRTAV

Izvor: Kurir, 10.Maj.2011

TEHERAN - Osama je već godinama mrtav! Hejar Moslehi, iranski ministar za bezbednost, rekao je u nedelju da državne službe Irana imaju pouzdane podatke da je Osama bin Laden, bivši šef Al Kaide, umro pre nekoliko godina i da je tvrdnja Vašingtona da je on ubijen u Pakistanu više nego sumnjiva...TEHERAN...

Nastavak na Kurir...

Teheran: Bin Laden umro mnogo pre američke akcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2011

TEHERAN -..Iranski ministar obaveštajnih poslova Hejdar Moleši izjavio je da Teheran ima dokaze po kojima je lider Al Kaide Osama bin Laden umro od bolesti mnogo pre akcije američkih specijalaca u kojoj je ubijen, izvestila je iranska agencija FARS..."Imamo precizne informacije da je Bin Laden preminuo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bin Laden mrtav prije američke akcije

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2011

TEHERAN - Iranski ministar obavještajnih poslova Hejdar Moslehi izjavio je da Teheran posjeduje dokumenta koji dokazuju da je vođa Al Kaide Osama bin Laden umro od bolesti mnogo prije nego što je javljeno da su ga ubili Amerikanci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.