Er Srbija povećava kapacitete na letovima za Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2021, 11:40

Er Srbija povećava kapacitete na letovima za Crnu Goru

Odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore, "Er Srbija" je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje, uvođenjem dodatnih letova i promenom tipa aviona na linijama ka Tivtu i Podgorici.

Kako je saopšteno iz srpske kompanije, u periodu od 17. do 30. januara, nacionalna avio-kompanija je uvela tri dodatna leta ka Tivtu, dok je na tri postojeća leta ka crnogorskoj prestonici promenjen tip aviona.

Planirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turbo-elisni avion ATR zamenjen je mlaznim avionom tipa erbas A319, dok su dva planirana aviona tipa erbas A319 zamenjeni avionom tipa erbas A320 sa većim brojem sedišta.

"Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije".

Kapaciteti nacionalnog avio-prevoznika povećani su na letovima ka Podgorici 17, 19. i 24. januara, dok su dodatni letovi ka Tivtu uvedeni 23, 27. i 30. januara.

Odmah nakon obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa, "Er Srbija" je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija uvela dodatne letove ka Crnoj Gori

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2021

Aviokompanija "Er Srbija" saopštila je danas da je, odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore, povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje uvođenjem dodatnih letova i promenom tipa aviona na linijama ka Tivtu i Podgorici.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.