Dve osobe preminule, 298 zaraženih koronom u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2021, 16:53

Dve osobe preminule, 298 zaraženih koronom u Srbiji

U Srbiji su još dva pacijenta preminula od korona virusa, a u protekla 24 časa novozaraženih je još 298, objavljeno je na stranici covid19.rs u subotu 31. jula. Testirano je 8.249 osoba. Na respiratoru je 11 pacijenata, hospitalizovano je 417. Od početka pandemije u Srbiji je zvanično registrovano 721.918 zaraženih osoba, a preminulo je 7.114.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu jedna osoba preminula od kovida, četiri na respiratoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021

Klinički centar Niš saopštio je danas da je u kovid bolnici u Kruševcu jedna osoba umrla od posledica korona virusa, četiri su na respiratoru, a na bolničkom lečenju je 36 pacijenta, od čega 24 sa potvrđenim kovidom...U kovid objektima Kliničkog Centra Niš na bolničkom lečenju je pet pacijenata,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.