KRAJ DRAME U ZAGREBU: Predao se muškarac koji je pretio dizanjem stana u vazduh!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME U ZAGREBU: Predao se muškarac koji je pretio dizanjem stana u vazduh!

Muškarac oko 10.30 pucao tokom pokušaja policije i sudskih izvršitelja da ga isele iz stana. Potom se zajedno sa ženom i detetom zabarikadirao u stanu

ZAGREB - Policija je oko podneva privela muškarca koji je pucao prilikom pokušaja prisilne deložacije njegove porodice iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. U incidentu nije bilo povređenih.

Prema do sada dostupnim informacijama, muškarac je oko 10.30 pucao tokom pokušaja policije i sudskih izvršitelja da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << isele iz stana. Potom se zajedno sa ženom i detetom zabarikadirao u stanu, ali se oko podneva predao policiiji.

Cvjetni trg je bio evakuisan, a na mestu događaja nalazilo se 15-tak vozila policije. Hrvatski mediji prenose da je četvoročlana porodica pre dva meseca trebalo da bude deložirana i to zbog navodnog poreznog duga od vise od 100.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DRAMA U ZAGREBU Zatvorio se u stan sa ženom i decom: "Sve ću nas dići u vazduh!"

Izvor: Blic, 10.Nov.2014

Kola Hitne pomoć, specijalci, policija, pravo opsadno stanje zavladalo je jutros oko 11.30 sati u Zagrebu kada je propala policijska asistencija prilikom iseljenja jednog stana zbog sudskog rešenja...Prema prvim informacijama za sada nepoznati mušakarac zatvorio se sa suprugom i decom u stan i preti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.