Deda uzeo tuđe dete iz vrtića i to shvatio tek kod kuće!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda uzeo tuđe dete iz vrtića i to shvatio tek kod kuće!

Muškarac (79) iz Konektikata dobio je zadatak da pokupi unuka iz vrtića, ali je pokupio tuđe dete, a to je primetio tek kada je došao kući.

Kada je skrenuo desno, umesto levo, 5-godišnji Everet Stoun viknuo je da on živi u ulici Pine Hill Road, a igrom slučajnosti, u istoj ulici živi i (pravi) unuk dede koji ga je vozio.

"Znam gde živiš, ali majka ti je bolesna pa moraš ići kod mene", rekao mu je deda. Kada su ušli u garažu dečak je odbio da izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz automobila pa je "deda na zameni" pozvao svoju suprugu koja se šokirala kada je dečaku skinula kapu.

"Imaš tuđe dete", rekla mu je, nakon čega su nazvali vrtić.

U međuvremenu, dečakova majka Angela Stoun uspaničila se kada njen sin nije izašao iz školskog autobusa zajedno s njeno drugo dvoje dece.

"Nazvao nas je direktor i rekao da je došlo do zabune, rekao je "vaš sin je otišao kući s dedom nekog drugog deteta", ispričao je Everetov otac. Osim šoka što im se dete nije na vreme pojavilo kod kuće, Everetovi roditelji su besni na vrtić jer nisu pozvali policiju čim su doznali da je došlo do zabune. Umesto toga, iz vrtića su dedu koji je uzeo pogrešno dete rekli da ga doveze natrag.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deda (79) uzeo tuđe dete iz vrtića i to primetio tek kod kuće!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2014

Muškarac (79) iz Konektikata dobio je zadatak da pokupi unuka iz vrtića, ali je pokupio tuđe dete, a to je primetio tek kada je došao kući...Kada je skrenuo desno, umesto levo, 5-godišnji Everet Stoun viknuo je da on živi u ulici Pine Hill Road, a igrom slučajnosti, u istoj ulici živi i (pravi)...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.