Berluskoniju podmetnuli prostitutku

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, Fonet, 29.Jan.2010, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoniju podmetnuli prostitutku

RIM - Italijansko tužilaštvo istražuje da li su politički neprijatelji pokušali da premijera te zemlje Silvija Berluskonija diskredituju koristeći vrhunske prostitutke, pišu nedeljnik Panorama i dnevni list Đornale, koji pripadaju medijskoj imperiji predsednika Vlade Italije, prenosi Fonet.

Italijanska novinska agencija ANSA je, međutim, prenela izjavu neidentifikovanog izvora iz tužilaštva da takva istraga nije u toku. Panorama navodi da su istragom obuhvaćeni prostitutka >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Patricija D'Adario i na desetine političara, sudija i novinara, javlja AP. Tvrdi se da je Patricija D'Adario "izabrana za misiju kompromitovanja premijera, stavljajući ga u politički tešku poziciju".

Panorama ne navodi ko je organizator zavere, ali tvrdi da je "logično" da su to Berluskonijevi politički protivnici. Patricija D'Adario je prošle godine izjavila da je provela noć sa Berluskonijem i snimila njihov susret. Pre toga je Berluskonijeva supruga Veronika Lario objavila da se razvodi, zbog njegovog neverstva. Posle saopštenja Veronike Lario, nekoliko mladih žena je izjavilo da su bile plaćene da prisustvuju zabavama u Berluskonijevim kućama u Rimu i na Sardiniji.

Inače, kada je već reč o Italiji, u toj zemlji je sprovedeno istraživanje Instituta za političke i socijalne studije Eurispes koje je dalo zanimljive rezultate - čak šest od deset Italijana smatra da dolazak imigranata u tu zemlju povećava stopu kriminala, dok jedna četvrtina stanovnika Apeninskog poluostrva ocenjuje da stranci oduzimaju Italijanima posao. Štaviše, negativan odnos prema imigrantima Italijani pokazuju stavom da oni povećavaju rizik od širenja bolesti (35,6 odsto), kao i ocenom da predstavljaju opasnosti po kulturni identitet Italije (29,9 odsto), javlja ANSA, a prenosi Tanjug.

Svaka cast Silvio, samo uzivaj svi ti zavide.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.