Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Sep.2023, 11:19

Tužio bolnicu za 643 miliona dolara zato što su ga „ohrabrili“ da prisustvuje carskom rezu svoje žene

Australijanac je pokušao da tuži bolnicu u Melburnu za milijardu australijskih dolara (643 miliona dolara) zato što su ga ohrabrili i dozvoli li mu da prisustvuje carskom rezu svoje žene, tvrdeći da je to kod njega izazvalo „psihozu“. Supruga Anila Kopule rodila je zdravu bebu carskim rezom u Kraljevskoj ženskoj bolnici 20. januara 2018. Kopula […]
Vest Tužio bolnicu za 643 miliona dolara zato što su ga „ohrabrili“ da prisustvuje carskom rezu svoje žene objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Tužio bolnicu za 643 miliona dolara zbog prisustvovanja carskom rezu svoje žene

Izvor: Danas, 18.Sep.2023

Australijanac je pokušao da tuži bolnicu u Melburnu za milijardu australijskih dolara (643 miliona dolara) zato što su ga ohrabrili i dozvoli li mu da prisustvuje carskom rezu svoje žene, tvrdeći da je to kod njega izazvalo „psihozu“, prenosi RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.