Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2024, 11:44

Atmosfera iznad Jadrana bukvalno "puca"

Nad Jadranskim morem proteže se dugačak olujni pojas, što više podseća na vreme sredinom leta nego na početak marta, a "lovci na oluje" sa slovenačkog portala Neurje objašnjavaju da je reč o jakom olujnom pojasu sa munjama nad morem i u priobalnom području.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Super oluja tutnji iznad Jadrana

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2024

Nad Jadranskim morem se proteže dugačak olujni pojas, što više podsjeća na vrijeme sredinom ljeta nego na početak marta, a "lovci na oluje" sa slovenačkog portala "Neurje" objašnjavaju da je riječ o jakom olujnom pojasu sa munjama nad morem i u priobalnom području, prenosi "Politikin magazin".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.