Izvor: Blic, 15.Jun.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALARMANTNO U PETROVCU NA MLAVI Pukla brana, voda guta ulice, naređena EVAKUACIJA (FOTO)

Petrovcu na Mlavi, koji je pogodila jaka kiša, preti i opasnost od većih poplava, nakon što je pukla brana Busurskom jezeru. Vanredna situacija proširena na teritoriju cele opštine, prenosi RTS, a nakon pucanja brane "veće poplave se tek očekuju".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO, FOTO) STRAVIČNE SCENE U PETROVCU NA MLAVI Pukla brana, voda guta ulice, naređena EVAKUACIJA

Izvor: Blic, 15.Jun.2018

Petrovac na Mlavi je pogodila jaka kiša i olujno nevreme koje je dovelo do izlivanja reke i oblinih poplava, a nakon što je pukla brana Busurskom jezeru meštani su u strahu od još goreg scenarija.

Nastavak na Blic...

SLIKE UŽASA Bujica u Petrovcu na Mlavi NOSILA MOSTOVE, put je blokiran, a meštani u strahu od vodene stihije

Izvor: Blic, 15.Jun.2018

Petrovac na Mlavi pogodila je jaka kiša, zbog čega je pukla brana na Busarskom jezeru. Proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji opštine zbog opasnost od većih poplava, naređena je i evakuacija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.