AKTUELNO: U Srbiji 160 novozaraženih, preminula četiri pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 06:31

AKTUELNO: U Srbiji 160 novozaraženih, preminula četiri pacijenta

Prema poslednjim informacijama, borbu sa kovidom u Srbiji izgubile su još četiri osobe, a koronavirus je potvrđen kod 160 ljudi od testirana 9.353 uzoraka. Na respiratorima je 19 pacijenata.

15.35 - U Beogradu i Smederevu dvocifren broj novozaraženih

U Srbiji je u protekla 24 sata potvrđeno 160 novih slučajeva zaraze korona virusom, a najviše novoobolelih je u Beogradu - 21. Sledi Smederevo sa 13 novih slučajeva COVID-19, a Majdanpek, Novi Sad i Temerin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imaju po 4 nova slučaja infekcije.

15.11 - Većina Beograđana podržava popuštanje epidemioloških mera

Većina Beograđana podržava popuštanje mera Kriznog štaba u borbi protiv virusa korona, a produženo radno vreme kafića i restorana posebno raduje mlade, koji u anketi za Tanjug kažu da su mere i ranije mogle da se relaksiraju.

14.54 - U domovima i ustanovama socijalne zaštite sedmoro obolelih

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, na današnji dan kovid-19 potvrđen je kod četvoro korisnika i troje zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

11.01 - Srbija vraćena na EU listu bezbednih zemalja

Zemlje članice EU odlučile su da vrate Srbiju na listu epidemiološki bezbednih zemalja, čijim građanima će biti dozvoljeno putovanje u EU.

10.18 - Zlatiborski okrug: U poslednja 24h 11 prijema i 12 otpusta

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovano je 48 pacijenata, od kojih je kod 33 potvrđen kovid-19, saopštio je jutros Zdravstveni centar Užice.

09.45 - U Jablaničkom okrugu petoro novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovano je pet novih slučajeva zaraze virusom korona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPISAK NOVIH MERA KRIZNOG ŠTABA: Šta je od danas dozvoljeno, a šta ostaje na snazi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021

Zbog stabilnije epidemijske situacije počinje novo popuštanje mera...Ta odluka odnosi se na ugostiteljske objekte, maloprodajne radnje, sportske događaje, proslave, maturske svečanosti...Od početka pandemije registrovano je 715.147 slučajeva, od 4.293.037 testiranih uzoraka, a od posledica kovida...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.