Ускоро нова паркинг места у центру града (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 12:39

Ускоро нова паркинг места у центру града (ВИДЕО)

Гаража у Улици Модене је један од стратешких пројеката Града која ће обезбедити нова паркинг места у самом центру. Фото: Војводина уживо Ово је једна од четири подземне гараже које ће обезбедити укупно 660 паркинг места у самом центру града.
Како напредују радови, погледајте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у видеу:

Гаража је капацитета 267 паркинг места на три подземне етаже.
Фото: Војводина уживо На првом подземном нивоу налазиће се 88 паркинг места, на другом подземном нивоу налазиће се 87 и на трећем подземном нивоу налазиће се 92 паркинг места.
Од укупног броја паркинг места стандардна су 245 паркинг места, 14 места су за особе са ивалидитетом и 8 за електрична возила.
Улаз у гаражу биће на раскрсници Улице Илије Огњановића и Улице Модене.
Поред изградње гаража, интезивно се ради на реконструкцији главних саобраћајних артерија.
Kol centar novosadskog Doma zdravlja ne radi zbog nevremena: Dve opcije za one kojima hitno treba lekar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ускоро нова паркинг места у центру града (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.