Ovaj VIDEO SNIMAK danas je opet postao viralan i to zbog brutalne likvidacije na Banovom brdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj VIDEO SNIMAK danas je opet postao viralan i to zbog brutalne likvidacije na Banovom brdu (VIDEO)

Aleksandar Š. član najveće pljačkaške bande "Pink Panter", danas je kako se nezvanično saznaje,umalo "dopao pod šake" likvidatorima koji ga traže i čekaju već neko vreme

On je od ranije poznat policiji, ima podebeo kriminalni dosije, a jedan od većih plenova sa svojom bandom ugrabio je tokom "operisanja" po Milanu u septembru 2016. godine, u luksuznoj juvelirnici.

Na snimku se jasno vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao pristojno odeven i uglađen kupac, kakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi inače zanimala ova vrsta i kvalitet nakita koji će kasnije nasilno pokrasti. U jednom trenutku, nadzorna kamera beleži i to da napolju stoji još jedan muškarac, koji ga čeka, verovatno praveći zaštitu.

Pogledajte video sa nadzorne kamere juvelirnice koju je opljačkao Aleksandar:

Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom mahnito kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi momak, koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita.

Aleksandar je zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog te pljačke, jer su oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji. Šarac je inače uhapšen u Srbiji po međunarodnoj poternici.

Slike likvidacije na Banovom brdu pogledajte u galeriji ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNIMAK BRUTALNE LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU: Ubica u beloj jakni iz torbe izvukao pištolj pa hladnokrvno zapucao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jan.2019

Nebojša M. (38) zet izvesnog Aleksandra Šarca, koji je član kriminalne bande "Pink Panter", ubijen je u današnjoj sačekuši na Banovom brdu Nebojša M. (38) zet izvesnog Aleksandra Šarca, koji je član kriminalne bande "Pink Panter", ubijen je u današnjoj sačekuši na Banovom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.