Zvezdino prvo pojačanje - DEJO RADONJIĆ!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino prvo pojačanje - DEJO RADONJIĆ!

Zvezda otklonila sve dileme i zaustavila dalja nagađanja - Dejan Radonjić definitivno ostaje trener crveno-belih i u narednoj sezoni.

Posle oprečnih informacija koje su se u pojedinim medijima pojavljivale tokom popodneva, Zvezda je brzo reagovala i umirila zabrinute navijače - Dejan Radonjić ostaje trener crveno-belih!

Crveno-beli su ga na klupskom sajtu predstavili kao prvo ''pojačanje'' za sledeću sezonu, jer njegov ostanak u Zvezdi zapravo to i jeste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imajući u vidu pre svega brojne trofeje koje je osvojio sa crveno-belima u proteklih par sezona, ali i primamljive ponude iz inostranstva.

Radonjić ih je odbio i odlučio da sa Zvezdom nastavi ''žetvu trofeja'' na domaćoj sceni, a u Evroligi pokuša da napravi i korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu.

Zvezdino današnje saopštenje ovim povodom prenosimo u celini.

''Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić otputovao je u utorak u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima Evrolige sa ostalim trenerima klubova, koji će se takmičiti naredne sezone u novom formatu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Dejan Radonjić ostaje u redovima šampiona ABA i KLS lige, KK Crvena zvezda Telekom i takmičarskoj 2016-2017.godini  u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom.

Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač „duple krune" i redovni, i uspešni učesnik Evrolige.

Dejan Radonjić je prvi tim KK Crvena zvezda Telekom preuzeo u aprilu 2013. godine. Do danas je osim rekordnog broja pobeda, osvojio i dve ABA i KLS lige, dva kupa, a sa crveno-belima je stizao i do polufinala Evrokupa, i četvrtfinala Evrolige u upravo završenoj sezoni.

Klub ovom prilikom izražava zadovoljstvo nastavkom saradnje KK Crvena zvezda Telekom i Dejana Radonjića i u budućem periodu u kome naš klub očekuju novi izazovi i obaveze u 4 takmičenja'',
navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde Telekom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.