Radonjić ostaje u Crvenoj zvezdi

Izvor: TV Arena Sport, 28.Jun.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ostaje u Crvenoj zvezdi

Dejan Radonjić ostaje u redovima šampiona ABA i KLS lige, KK Crvena zvezda Telekom i takmičarskoj 2016-2017. godini u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom.

Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom, koji je dvostruki uzastopni osvajač „duple krune" i redovni, i uspešni učesnik >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Evrolige.

KK Crvena zvezda iskazao je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Radonjićem.

"Klub ovom prilikom izražava zadovoljstvo nastavkom saradnje KK Crvena zvezda Telekom i Dejana Radonjića i u budućem periodu u kome naš klub očekuju novi izazovi i obaveze u 4 takmičenja."

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.