Zvezda u Lučanima, Partizan dočekuje OFK Beograd

Izvor: Studio B, 28.Avg.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Lučanima, Partizan dočekuje OFK Beograd

Fudbaler Partizana dočekuju OFK Beograd, dok Crvena zvezda gostuje ekipi Mladosti iz Lučana, u utakmicama 8. kola Superlige Srbije.

Partizan neće imati mnogo vremena da se pripremi za duel sa OFK Beogradom posle eliminacije u plej-ofu Lige šampiona od beloruskog BATE Borisova.

Meč će sigurno propustiti povređeni Valeri Božinov, a pitanje je da li će trener Zoran Milinković odmarati nosioce igre protiv "romantičara".

Zvezda je favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << protiv Mladosti, a u Lučanima će imati dodatni motiv, jer će pokušati da odbrani prvo mesto na tabeli.

Utakmica je na programu u nedelju od 19 sati i biće prvi put na ovom satadionu odigrana u noćnom terminu i pod reflektorima.

U ostalim mečevima Javor dočekuje Radnički iz Niša, Vojvodina u bačkom derbiju gostuje subotičkom Spartaku, dok na otvaranju kola Jagodina igra protiv Borca.

Seriju od tri utakmice bez pobede probaće da prekine Čukarički, koji u nedelju od 19 sati gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu.

Novi Pazar dočekuje Rad, dok se u Surdulici sastaju Radnik i Voždovac.

Parovi 8. kola Superlige:

Danas:

Jagodina - Borac (20)

Subota:

Radnik - Voždovac (17)

Novi Pazar - Rad (19)

Partizan - OFK Beograd (19)

Javor - Radnički Niš (20)

Nedelja:

Spartak - Vojvodina (17)

Metalac - Čukarički (19)

Mladost - Crvena zvezda (19)

Tabela: Crvena zvezda 17 bodova, Javor 15, Vojvodina 13, Partizan 12, Radnički 12, Borac 10, Novi Pazar 9, Metalac 9, Čukarički 8, Rad 8, Mladost 8, Voždovac 6, OFK Beograd 6, Spartak 6, Radnik 6, Jagodina 2.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak domaćin Voši, Partizan-OFK Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015

Fudbaler Partizana dočekuju OFK Beograd, dok Crvena zvezda gostuje ekipi Mladosti iz Lučana, u utakmicama 8. kola Superlige Srbije, a Vojvodina u bačkom derbiju gostuje subotičkom Spartaku...Partizan neće imati mnogo vremena da se pripremi za duel sa OFK Beogradom posle eliminacije u plej-ofu Lige...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.