Zvezda - Od utorka karte za Cedevitu

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Od utorka karte za Cedevitu

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je da će prodaja karata za predstojeću evroligašku utakmicu sa Cedevitom početi u utorak.

Aktuelni šampion Srbije kompletiraće prvu rundu TOP 16 faze Evrolige duelom sa Cedevitom u beogradskoj hali "Pionir".

Prodaja karata za ovu utakmicu počeće u utorak od 10 časova u poslovnicama "Eventima" u "KombankAreni" i Domu Omladine u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a cene ulaznica kreću se u rasponu od 1.000 do 10.000 dinara.

"Pozivamo naše navijače da ponovo, ispune dvoranu 'Pionir' do poslednjeg mesta i još jednom pomognu timu sjajnom i gromoglasnom podrškom da dođe do vrlo važnih bodova, i četvrte pobede u TOP 16 fazi Evrolige" navodi se na sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

Aktuelni šampion Srbije posle šest odigranih utakmica u grupi "E" ima skor 3-3 zbog čega duel sa Cedevitom ima ogroman značaj za dalje evropske aspiracije crveno-belih.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Cedevita, igra se u četvrtak od 20 časova u beogradskoj hali "Pionir".
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.