Zenit će da ispašta zbog Ratka Mladića?

Izvor: Mondo, 24.Nov.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit će da ispašta zbog Ratka Mladića?

Navijači ruskog Zenita na utakmici Lige Evrope istakli jasan transparent podrške Ratku Mladiću, generalu Vojske Republike Srpske koga je Haški tribunal osudio na doživotnu robiju zbog zločina tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.

Foto: YouTube/screenshot

Zenit iz Sankt Peterburga suočen je sa mogućom kaznom UEFA zbog podrške Ratku Mladiću.

Na utakmici protiv skopskog Vardara u Ligi Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (2:1) u četvrtak uveče, navijači ovog kluba su razvili transparent:

"Ratko Mladić - srpski heroj".

Poznato je da je UEFA "alergična" na politiku na tribinama i na utakmicama i vrlo je moguće da će zbog ovoga ruski klub ispaštati.

#Zenit will probably have to play their next game behind closed doors bc their fans made a banner which says, Ratko Mladic "Serbian hero." pic.twitter.com/Nd46x0RO2h

— mephobia (@mephobia8) November 24, 2017

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.