Zaev i Mickoski u samoizolaciji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2020, 10:47

Zaev i Mickoski u samoizolaciji

Lideri dve najveće političke partije u Severnoj Makedoniji, Zoran Zaev iz vladajućeg Socijaldemokratskog saveza i Hristijan Mickoski iz opozicione VMRO DPMNE su od četvrtka uveče (9. aprila)u samoizolaciji zbog korona virusa. Ovo je saopštio na prepodnevnoj pres konferenciji u petak (10. aprila) ministar zdravlja Venko Filipče, dodajući da je rezultat testa Mickoskog bio negativan, ali da će on ipak biti u izolaciji. Rezultati testa Zaeva će biti poznati u toku dana, jer je on već...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAEV I MICKOSKI MORAJU U SAMOIZILACIJU: Zaraženi novinar radio intervjue sa njima!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2020

Lideri vlasti i opozicije u Severnoj Makedoniji Zoran Zaev i Hristijan Mickoski moraće u samoizolaciju, nakon što ih je intervjuisao novinar koji je pozitivan na virus Covid 19.

Nastavak na Kurir...

Zaev i Mickoski u samoizolaciji zbog korona virusa

Izvor: Danas, 10.Apr.2020

Lideri dve najveće političke partije u Severnoj Makedoniji, Zoran Zaev iz vladajućeg Socijaldemokratskog saveza i Hristijan Mickoski iz opozicione VMRO DPMNE su od četvrtka uveče (9. aprila) u samoizolaciji zbog korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.