ZA NEZABORAV: Poslednji ruski car u penziju otišao uz najlepšu SRPSKU patriotsku pesmu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 14:40

ZA NEZABORAV: Poslednji ruski car u penziju otišao uz najlepšu SRPSKU patriotsku pesmu (VIDEO)

Odjekivala dvorana.

"Poslednji ruski car" Fedor Jemeljanenko završio je svoju profesionalnu MMA karijeru u 46. godini, pošto je u okviru "Belator" organizacije izgubio od Amerikanca Rajana Bajdera, šampiona teške kategorije, tehničkim nokautom.

Jemeljanenko je od istog čoveka doživeo težak poraz posle samo 35 sekundi 2019. godine i zato je baš protiv njega želeo da se oprosti.

Scenario je bio sličan, Bajder je desnim krošeom poslao Rusa na pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i potom serijom udaraca sa leđa naterao sudiju Herba Dina da prekine meč.

- Prvo, ustanite i pozdravite ovog čoveka za ono što je učinio za sport. Stavio je ovaj sport na svoja leđa. Taj čovek je legenda, i tako mi je drago što sam mogao da budem deo njegove priče - hvala puno, Fedore. Ti si čovek. Ali morao sam da uđem i uradim svoj posao na kraju dana. Pobedio sam, moraš da ideš dalje - relap je Amerikanac posle meča.

Fedor je bio emotivan, te je posle kraćeg govora bacio rukavice na pod i time simbolično označio kraj jedne od najbogatijih, pa i najznačajnijih karijera u svetu MMA sporta.

𝑯𝑰𝑺𝑻𝑶𝑹𝒀

Heavyweight Champion @RyanBader becomes the first man ever to defeat Fedor twice.

📺 #Bellator290 | 𝑪𝑩𝑺 & 𝑷𝒂𝒓𝒂𝒎𝒐𝒖𝒏𝒕+ | LIVE NOW pic.twitter.com/Ui7BUBE0L6

— BellatorMMA (@BellatorMMA) February 5, 2023

- S jedne strane, tužan sam, naravno, što se niam borio kako sam želeo. Ali s druge strane, tako sam srećan što svi ovi ljudi ovde navijaju za mene, a svi ovi veterani koji su koračali sa mnom skoro 20 godina su tu da me pozdrave. Veoma sam srećan. Tako sam srećan što vidim sve borce koji su ovde da me podrže. Hvala Vam mnogo - rekao je Jemeljanenko .

Ono što je interesantno, jeste pesma sa kojom je Fedor ušao u ring, a reč je o srpskoj patriotskoj pesmi "Za život Srbije".

Taj momenat možete pogledati na snimku u prilogu (1 sat i 52 minuta).

Evo i o kojoj numeri se radi. U pitanju je jedna od najlepših patriotskih pesama Srbije.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEGENDARNI RUS ZAVRŠIO KARIJERU: Fedor uz pesmu „Himna za život Srbije“ izašao na poslednju borbu! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Feb.2023

Ruski MMA borac Fedor Jemeljanenko, pred poslednji meč u profesionalnoj karijeri, izašao je u oktagon uz pesmu „Himna za život Srbije“. Legendarni ruski MMA borac Fedor Jemeljanenko, okončao je svoju 23-godišnju karijeru, u porazu od Rajana Badera u teškoj kategoriji Belator organizacije. Fedor...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.