WoT  letnji maraton, zaradite T-34-85M

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WoT " letnji maraton, zaradite T-34-85M

Wargaming ponovo pravi letnji maraton kako bi privukao više igrača u World of tanks i ovoga puta on traje od 7. do 25. jula pri čemu je glavna nagrada Tier VI sovjetski srednji premium tenk T-34-85M.

Da biste dobili ovaj premium tenk svakoga dana ćete dobijati nove zadatke i treba da izvršite ukupno 13 dnevnih misija od 18 dana koliko traje maraton, dakle ne morate igrati baš svakog dana. Za sada još nisu objavljene misije i one će biti otkrivane svakog dana ujutru za taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan. Ako ne budete ispunili dovoljno uvek ćete tokene moći da dopunite u premium shopu.

Sam T-34-85M je do skora bio relativno dosadan Tier VI premium tenk koji se pojavljivao samo povremeno u prodavnici, a dosadan je bio najviše zato što je gotovo identičan sa svim drugim verzijama T-34-85 tenka u igri (T-34-85, Rudy, Type 58). Praktično jedina razlika je malo slabiji motor i malo više prednjeg oklopa na trupu – 75mm umesto 45mm koliko je standard na ostalim modelima. Ipak u jednom od prethodnih patcheva je dobio značajno unapređenje jer je vreme reloada smanjeno sa 5,75s na 4,99s što znači da ovaj tenk sada može skoro 10% više štete po minutu naneti od svojih parnjaka i to je bitno unapređenje. U tom smislu se verovatno isplati igrati ovaj maraton jer se dobija sasvim ok Tier VI premium tenk koji mi doduše nismo predstavljali do sada, pa u međuvremenu pogledajte ponovo video sa Rudy tenkom koji ima većinu istih karakteristika ako izuzmemo sada veći reload time.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.