Vlasnik PSŽ zainteresovan za ulaganje u Lids

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik PSŽ zainteresovan za ulaganje u Lids

Andrea Radrizani, vlasnik Lidsa, namerava da "proširi" vlasničku strukturu tog kluba.

Glavni kandidat za kupovinu deonica člana engleskog Čempionšipa i nekadašnjeg giganta je Naser Al-Kelaifi, vlasnik Pari Sen Žermena.

Radrizani je nedavno za "Tajms" izjavio da je imao oko 20 ponuđača i da je taj izbor sveo na tri, među kojima je i prvi čovek Katar Sports Investments.

"Kao prvo mi smo veliki prijatelji, u dobrim smo odnosima dugo. Kao drugo, on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u mogućnosti da pomogne klubu da postane kompetitivan Mančester sitiju, što je fantastično za navijače. Najvažnije je da klub postane ponovo veliki. Ne znam kada ću ’otvoriti vrata’ drugim ulagačima, nadam se kada budemo bili u Premijer ligi, gde je finansijska moć veoma značajna", rekao je Radrizani.

Lids trenutno nastupa u Čempionšipu i posle 11 odigranih kola zauzima 5. poziciju sa 20 osvojenih bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.