Vilšer potvrdio da ide iz Arsenala

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilšer potvrdio da ide iz Arsenala

Vezista Arsenala Džek Vilšer završio je svoju epizodu u klubu u kom je ponikao. To je on sam potvrdio na Instagram profilu.

- Mogu da potvrdim da ću napustiti Arsenal kada mi ugovor istekne krajem juna. Posle intenzivnih razgovora sa ljudima u klubu, posebno u skorijim sastancima sa novim menadžerom, zaključio sam da mi ne preostaje puno opcija nego da uradim ovo iz čisto fudbalskih razloga. Kao što znate nekoliko meseci sam razgovarao o produžetku ugovora i moja namera >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je bila da ostanem u Arsenalu, klubu u kom sam proveo 17 godina. Moja želja je bila toliko jaka da sam bio spreman i na smanjenje plate - napisao je Vilšer u poruci na Instagramu.

Vilšer je u prvom timu Arsenala od 2008. i za Tobdžije je odigrao 125 utakmica na kojima je postigao sedam golova. Proveo je polusezonu 2010. na pozajmici u Boltonu i čitavu sezonu u Bornmutu 2016/17. a za reprezentaciju Engleske odigrao je 34 meča na kojima je postigao dva gola.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.