Vermezović: Počupaću im uši!

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jul.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Počupaću im uši!

Strelca poslednjeg gola protiv Valete, Aleksandra Mitrovića (17) saigrači oslovljavaju Baloteli, po uzoru na nestašnog italijanskog reprezentativca.
- Uši ću im počupati zbog toga! Što ga ne zovu Zidan ili Raul, nego se uvek „zakače” za čudne tipove. Reč je o kvalitetnom igraču, ponekad mora i da se istrpi, dobijaće šansu i da pogreši – ima razumevanja Vermezović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vermez: Počupaću im uši zato što Mitrovića zovu Baloteli

Izvor: Večernje novosti, 25.Jul.2012

Nije mi jasno zašto niko nema nadimak Zidan ili Raul, nego se uvek hvataju za te neke čudne tipove, kaže trener Partizana, koji je dao impresije o Markoviću, Ostojiću..

Nastavak na Večernje novosti...

Vermezović: Uši ću da počupam igračima što Mitrovića zovu Baloteli!

Izvor: Blic, 25.Jul.2012

Trener Partizana Vladimir Vermezović besno je na konferenciji za štampu prokomentarisao ponašanje igrača koji mladog 17-godišnjeg Aleksandra Mitrovića nazivaju Balotelijem...Mitrović je postigao treći gol za Partizan u pobedi nad Valetom od 3:1, u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona..."Uši...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.