Vaterpolisti Radničkog ponovo u bazenu

Izvor: RTS, 22.Maj.2020, 16:27

Vaterpolisti Radničkog ponovo u bazenu

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, posle dva meseca pauze zbog korona virusa, ponovo su se vratili u bazen. Osvajači Kupa Srbije i Regionalne A2 lige ponovo su uskočili u bazen i započeli pripreme, iako je još uvek nepoznato da li će se Superliga nastaviti.
Zbog pauze kakvu ne pamte da su ikada imali, varepolisti Radničkog bili su srećni kada su pre skoro dve nedelje ponovo skočili u bazen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i započeli pripreme u skladu sa preporukama Vlade Srbije.

Trener Radničkog Uroš Stevanović zahvalio se Gradu i Sportskom privrednom društvu Radnički što su reagovali odmah nakon popuštanja mera i omogućili da kreneu sa treninzima.
"Dva meseca bez treninga je stvarno predugačak period i jako je važno što smo se konačno okupili. U ovom trenutku ekipa je kompletna, izuzev stranaca, čiji se povratak očekuje u slučaju da se nastavi prvenstvo, što je još uvek upitno. Održavaju se sastanci u Vaterpolo savezu i nadamo se da će nam omogućiti da završimo sezonu u bazenu. Nadam se da će to biti onako kako smo započeli i da ćemo posle osvajanja Kupa i Regionalne A2 lige doći i do titule šampiona Srbije. Bilo kako bilo, najvažnije je da smo konačno krenuli da treniramo, rekao je Stevanović.
Odluka o nastavku Superlige trebalo bi da se donese početkom juna.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog konačno u bazenu

Izvor: KGsport.info, 22.Maj.2020

Posle dvomesečne pauze usled pandemije koronavirusa, osvajači Kupa Srbije i Regionalne A2 lige, vaterpolisti Radničkog,... Чланак Vaterpolisti Radničkog konačno u bazenu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.