Valensija pobedila Levante

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2020, 23:47

Valensija pobedila Levante

Fudbaleri Valensije pobedili su večeras na svom terenu Levante sa 4:2, u utakmici prvog kola španskog prvenstva.

Levante je poveo već u prvom minutu golom Hosea Moralesa, a 10 minuta kasnije izjednačio je Gabrijel. Fudbaler Levantea Gonsalo Melero postigao je gol u 20. minutu, ali je pogodak poništen posle upotrebe VAR tehnologije zbog igranja rukom.

Levante je ipak poveo u 36. minutu drugom golom Moralesa na utakmici, a izjednačio je Maksimilijano Gomes u 39. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Pobedu Valensiji obezbedio je Manu Valjeho sa dva gola u 75. minutu i četvrtom minutu nadoknade vremena.

Ranije danas Betis je kao gost pobedio Alaves sa 1:0, a nerešenim rezultatom 1:1 završene su utakmice Valjadolid - Real Sosijedad i Viljareal - Ueska.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Goleada na Mestalji, kiks Viljareala VIDEO

Izvor: B92, 14.Sep.2020, 00:15

Fudbaleri Valensije pobedili su na svom terenu Levante sa 4:2, u utakmici prvog kola španskog prvenstva...Levante je poveo već u prvom minutu golom Hosea Moralesa, a 10 minuta kasnije izjednačio je Gabrijel...Fudbaler Levantea Gonsalo Melero postigao je gol u 20. minutu, ali je pogodak poništen posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.