VRATIO SE KUĆI: Andrija Kaluđerović ponovo u OFK Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 18:05

VRATIO SE KUĆI: Andrija Kaluđerović ponovo u OFK Beogradu

Profesionalnu karijeru je počeo sa Romantičarima.

Iskusni napadač Andrija Kaluđerović posle 15 godina vratio se u OFK Beograd, klub u kojem je ponikao i počeo profesionalnu karijeru.

Kaluđerović je član Romantičara bio od 2003. do 2008. posle čega je krenula njegoa interesantna karijera tokom koje je igrao za preko 20 klubova u Srbiji i svetu.

A post shared by OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

U OFK Beograd Kaluđerović je stigao iz Grafičara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << filijale Crvene zvezde, a sada se spustio rang niže kako bi pomogao klubu u kojem je ponikao, a u kojem ga čeka Milan Smiljanić, još jedan iskusni fudbaler koji je nedavno stigao na Karaburmu.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.