UŽIVO: Zvezda-Napredak 2:0; Partizan-Proleter 2:0

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda-Napredak 2:0; Partizan-Proleter 2:0

Danas su na programu utakmice poslednjeg kola domaćeg šampionata Sve dileme u plej-ofu su rešene. Zna se manje-više sve osim konačnih pozicija. Za razliku od tog dela, u plej-autu se vodi velika borba za opstanak.U poslednjem kolu Superlige danas će i sve te dileme biti otklonjene. Večiti rivali igraju pred svojim navijačima.Crvena zvezda na proslavi titule igra protiv Napretka, dok u Humskoj na oproštaju Saše Ilića Partizan igra sa Proleterom.Dešavanja sa tih mečeva pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Saletove kopačke za muzej u Humskoj

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2019

Duga karijera Saše Ilića je završena, posle utakmice sa Proleterom definitivno je okačio kopačke o klin. A, otisak tih kopačkih koje je nosio na oproštajnoj utakmici ostaće zauvek deo klupskog muzeja u Humskoj 1. Ilić je u 82. minutu utakmice izašao iz igre. U tom istom minutu je kao tinejdžer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.