UŽIVO: Partizan vodi, ima igrača manje!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan vodi, ima igrača manje!

Partizan i Bačka sastaju se od 21 sat u sedmom kolu Superlige Srbije. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos utakmice iz Humske.

Za Partizan je eliminacijom od Bešiktaša završena evropska epizoda ove sezone. Crno-beli sve snage okreću domaćin takmičenjima, a pre svega Superligi Srbije.

"Parni valjak" već zaostaje za Crvenom zvezdom pet bodova i prava na kiks više nema. U goste mu dilazi Bačka, ekipa koja je gro od osam bodova osvila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kod kuće. Trener Partizana Zoran Mirković odlučio je šansu od početka pruži Zlatanu Šehović, levom beku, koji će zameniti Nemanju G. Miletića.

U postavu se vraća i Nebojša Kosović, dok će pored Rikarda Gomeša delovati Nemanja Nikolić.

Bačka je samo u prvom prvenstvenom okršaju sa crno-belima uspela da kao domaćin osvoji bod  (0:0). Naredna tri (dva u Humskoj) Partizan je dobio.

Glavni sudija utakmice u Humskoj je Aleksandar Živković.

PARTIZAN: Kljajić – Nemanja R. Miletić, Valjente, Marković, Šehović – Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić – Nikolić, Gomeš.

BAČKA: Zogović – Ilić, Bjeloš, Makarić, Mladenović, Jovanović, Mićić (od 66' Spremo), Pantić, Grabež, Radinović, Gavrić.

IZ MINUTA...

72' CRVENI KARTON! Makarić je otvorenim đonom startovao na Miletiću, a onda je desni bek crno-belih namerno šutno igrača Bačke. Makarić je dobio žuti, a defanzivac Partizana crveni karton.

67' Centaršut Zakarića, skok Gomeša, ali on nije uspeo da zahvati loptu, što je Zogoviću stvorilo problem, pa je morao loptu da izbaci u korner.

63' Intervencija Filipa Kljajića. Bila je to prilika za Bačku.

GOOOL!

50' PARTIZAN JE POVEO! Gol je postigao Svetozar Marković. Odličan posao je odradio Nemanja Nikolić, prvo se oslobodio čuvara izvan kaznenog prostora, a onda je spoljnom desnom video slobodnog saigrača iz odbrane, usledio je precizan centaršut i gol u padu štopera "parnog valjka".



Izvor: YouTube/Arena sport

- Očekuje se početak drugog dela. Na TV Arena sport javljaju da je u Humskoj tek oko 1.800 navijača.

Foto: MN Press

Grobari upozorili Upravu, hoće promene!

Posle prvog poluvremena nema golova u Humskoj. Partizan je imao nekoliko dobrih šansu, ali ni Bačka nije koncentrisana samo na odbranu.

- Zvižduci u Humskoj na račun Partizana!

35' ŠANSA ZA BAČKU! Milan Makarić je dobio loptu u prostor, obišao je Filipa Kljajića, ali je otišao isuvše desno, u "mrtav ugao" i nije mogao da pogodi gol.

32' Partizan napada, ali nema golova. U prvih 16 minuta i bilo je dešavanja, u drugih bez prilika.

25' Bačka je imala šansu! Gavrić je posle kornera stigao do lopte, proigrao Radinovića koji je pogodio gol Partizana. Međutim, u pitanju je bila nedozvoljena pozicija.

16' Partizan steže obruč oko gola Bačke. Još bolja šansa, ali i sjajna odbrana Zogovića. Mark Valjente je uputio centaršut sa leve strane, lopta je preletela sve, a na "drugoj" stativi bio je Zakarić, koji je lepo zahvatio loptu, međutim golman Bačke je bio odličan. Odmah posle ove šanse, prilika i za Rikarda Gomeša, ostaje 0:0.

14' SVETOZAR MARKOVIĆ! Mladi štoper je imao šansu posle centaršuta Gorana Zakarića, tukao je glavom tik iznad prečke. Najbolja prilika do sada, na obe strane.

11' Lep prijem Pantića, odmah je pored aut linije izbacio igrača koji je motrio na njega, zatim je kapiten Partizana odigraon dupli pas sa Nikolićem, šutirao, ali je njegov udarac blokiran. Bio je to samo korner za Partizan.

5' Bačka je već imala jedan pokušaj ka golu Partizana, lopta je otišla visoko preko gola. U petom minutu slično je šutirao i Saša Zdjelar.

4' Počeo je da teče četvrti minut utakmice u Beogradu. Nema prilika, ali su se zato oglasili navijači skandiranjem "Uprava, napolje".

- Počeo je duel u Humskoj...

- Temperatura 29 stepeni Celzijusa.

- Malo publike u Humskoj. Možda oko 2.000...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minijatura Nikolića i Markovića, crveni Miletića, Partizanu tri boda!

Izvor: B92, 02.Sep.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su Bačku sa 1:0 u sedmom kolu Superlige Srbije na svom terenu u Humskoj...Jedini gol za domaću ekipu je postigao Marković na početku drugog poluvremena, a Partizan je u poslednjih dvadesetak minuta igrao sa desetoricom jer je Nemanja Miletić dobio crveni karton...Partizan...

Nastavak na B92...

Batina glavobolja, "večiti derbi" bez defanzivca! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 09:48

Partizan neće moći da računa na defanzivca u večitom derbiju zbog nepromišljenog poteza...Crno-beli su sinoć uspeli da savladaju Bačku sa 1:0, i dalje to nije onaj Partizan na koji smo navikli u nekim prethodnim sezonama i pred Zoranom Mirkovićem je veliki posao ukoliko želi da konkuriše za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.