UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan

Veliki derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 154. po redu, mogao bi danas da odluči o pitanju novog šampiona Srbije Veliki derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 154. po redu, mogao bi danas da odluči o pitanju novog šampiona Srbije.Crveno- beli imaju tri boda prednosti i u slučaju trijumfa gotovo je izvesno da će sačuvati titulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Partizan bi mogućom pobedom učinio prvenstvo zanimljivijim i čekao kiks rivala u nastavku. Remi bi zadovoljio Zvezdu, mada je utisak, prema rečima trenera Miodraga Božovića, da neće kalkulisati u derbiju. - Najvažnija utakmica i za Partizan i za nas! Pritisak je veliki, posebno jer ova utakmica može da reši pitanje šampiona. Teško da ćemo kalkulisati sa nerešenim rezultatom. I kad želimo da se branimo, mi to ne umemo, jer smo takva ekipa. Dužni smo našim navijačima iz prošlog derbija i zato ćemo dati sve od sebe da pobedimo - rekao Božović. Na drugoj strani trener crno-belih Marko Nikolić je svestan da Partizanu jedino igra pobeda.- Nama treba pobeda! Idemo da igramo, ono što radimo u svakoj utakmici. Hoćemo da nametnemo svoje kvalitete, da neutrališemo kvalitete protivnika, kojih ima mnogo, i da kroz pametnu igru još jednom dođemo do dobrog rezultata - kaže Nikolić.Tekstualni prenos utakmice Crvena zvezda i Partizan možete pratiti na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan 1:1, 52. minut

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2017

Veliki derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 154. po redu, mogao bi danas da odluči o pitanju novog šampiona Srbije Veliki derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 154. po redu, mogao bi danas da odluči o pitanju novog šampiona Srbije.Crveno- beli imaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.