Tuhel potvrdio, vraća se Nejmar

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel potvrdio, vraća se Nejmar

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da prisustvo napadača Nejmara "menja gotovo sve" za njegovu ekipu, za predstojeću utakmicu protiv Borusije Dortmund u osmini finala Lige šampiona.

Nejmar je zbog povrede rebra propustio četiri poslednje utakmice, ali će biti u sastavu u utorak od 21 čas u Dortmundu, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"On je dobro, treniraće i igraće u utorak, osim ako mu se ništa ne bude dogodilo. To menja gotovo sve za nas"
, rekao je Tuhel na konferenciji za novinare.

Nejmar prošle godine nije igrao u nokaut fazi Lige šampiona zbog povrede stopala.

"Ima samopouzdanje, kvalitet i sposobnost za odlučujuće stvari. To sve menja njegovim saigračima, za Kilijana Mbapea... To mi daje mnogo samopouzdanja, kao i celom timu", naveo je trener pariskog kluba.

Utakmicu protiv Amijena (4:4) u subotu osim Nejmara, propustili su Kilijan Mbape, Tomas Menije, Presnel Kimpembe, Leven Kurzava i Pablo Sarabija, ali su svi u ekipi za meč u Nemačkoj.

Meč će propustiti Leandro Paredes i Erik-Maksim Čupo-Moting.

Nejmar je 2017. godine za rekordan transfer od 222 miliona prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen. Od tada je odigrao samo jednu nokaut fazu Lige šampiona, pošto je imao dve ozbiljne povrede.

Pari Sen Žermen je 2011. godine kupio katarski konzorcijum i tada je rečeno da je osvajanje Lige šampiona glavni cilj.



"U sportu se dešava da izgubite. Ali, mi to moramo da prihvatimo, da izvučemo pouke iz poraza, da rastemo i razvijamo se. Vreme je da to dokažemo",
rekao je Tuhel.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OSVETA SE SERVIRA HLADNA: Tuhel osvojio trofej pa dobio otkaz u Borusiji! VRAĆA SE NA MESTO ZLOČINA!

Izvor: Kurir, 18.Feb.2020, 15:32

 Borusija Dortmund dočekuje PSŽ u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.