Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 20:40

To su te bubice: Anhelinjo opet iznervirao Naglesmana, ne igra u finalu kupa

Drugi incident levog beka Lajpciga ovog proleća

Krenuo je RB Lajpcig za Berlin bez jednog od najboljih fudbalera. Španac Anhelinjo neće igrati u finalu Kupa Nemačke protiv Borusije iz Dortmuda pošto je iznervirao trenera Julijana Nagelsmana.

Šef stručnog štaba Bikova bio je nezadovoljan izdanjem Anhelinja minule subote u prvenstvenom duelu sa Milionerima na Vestfalenu, što mu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u direktnoj komunikaciji predočio već u nedelju. Očekivao je pozitivnu reakciju nekadašnjeg člana Mančester Sitija, ali kad je video kako se ovaj ponaša rešio je da ga – precrta.

Prema pisanju Bilda, Anhelinjo je smatrao da nije odgovoran za poraz (2:3), pa je na naredna dva treninga bio bezvoljan, ponašao se tvrdoglavo, terao po svom, ne maraći za tim. Taj stav izbacio je iz takta mladog stručnjaka koji nije imao kud osim da mu saopšti da neće igrati meč u kome klub iz Donje Saksonije ima šansu da osvoji prvi trofej u istoriji.

Anhelinjo ne putuje s nama. Ne bih da ulazim u konkretne razloge, mogu samo da kažem da neće igrati finale“, pojasnio je Nagelsman da u čevrtak neće računati na strelca osam i asistenta za čak 11 golova Lajpciga ove sezone.

Finale Kupa Nemačke, četvrtak, 20.45: (2,70) RB Lajpcig (3,25) Borusija Dortmund (2,65)

Veliki je to udarac za ambicije Lajpciga, međutim, ništa iznenađujuće kad je 24-godišnji Španac u pitanju. Pred kraj februara takođe je ušao u klinč sa Nagelsmanom, posle tvrdnji kluba da će zbog povrede propustiti duel sa Borusijom iz Menhengladbaha, da bi sam igrač posredstvom Tvitera demantovao da nije fit, zbog čega je morao na „ribanje“.

Bubice, šta drugo.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Podrhtava Berlin zbog sudara atomskih navala: Lajpcigov juriš na prvi trofej, Dortmundov na peti kup

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 14:34

Hoće li se Julijan Nagelsman oprostiti od Bikova u velikom stilu?..Borusija iz Dortmunda i RB Lajpcig najviše su pokazali ove sezone u nemačkom DFB kupu. Prvi put posle četiri godine u finalu ovog takmičenja nema Bajerna iz Minhena. Isto toliko dugo Milioneri nisu uzeli trofej kupa, dok Lajpcig...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.