Tiram van terena dve nedelje

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 00:42

Tiram van terena dve nedelje

Fudbaler Intera Markus Tiram odsustvovaće najmanje dve nedelje van terena zbog povrede mišića desne butine, prenose italijanski mediji.

Inter je saopštio da se Tiram povredio pre dva dana na prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida (1:0).

U saopštenju Intera se ne navodi koliko će francuski fudbaler morati da pauzira, ali se ističe da će Tiram u narednim danima biti podvrgnut dodatnim lekarskim pregledima.

Italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navode da će fudbaler Intera da propusti utakmice protiv Lećea, Atalante, Đenove i Bolonje u Seriji A, ali bi trebalo da bude spreman za revanš meč osmine finala LŠ protiv Atletika, koji je na programu 13. marta u Madridu.

Tiram (26) je ove sezone za Inter odigrao 34 utakmice i postigao je 12 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.