Terzić: Stavljam tačku – Dragović ne ide nigde!

Izvor: B92, 26.Jan.2023, 21:37

Terzić: Stavljam tačku – Dragović ne ide nigde!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom natpisa u pojedinim medijima da će Aleksandar Dragović napustiti taj klub.

Danima unazad se spekuliše da je austrijski reprezentativac na izlaznim vratima, da je pitanje realizacije transfera već rešeno, ali Terzić stavlja tačku.

"Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titule, a on nam je jedan od ključnih igrača. Dragovic je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč kako bi posetio trudnu suprugu, a već u ponedeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa", rekao je Terzić u obraćanju medijima.

Najveću sumnju unela je njegova slika sa aerodroma na Instagramu, koju su mnogi protumačili da je oproštajna, ali ona je bila samo vezana za odlazak u Beč, prema rečima Zvezdana Terzića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Terzić stavio tačku na status Aleksandra Dragovića

Izvor: RTS, 26.Jan.2023

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je sve navode da Aleksandar Dragović napušta klub. . Terzić je istakao da je Dragović pušten sa priprema kako bi posetio trudnu suprugu. ."Dragović je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.