Terzić: Dragović ne ide iz Zvezde i da stavimo tačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2023, 22:27

Terzić: Dragović ne ide iz Zvezde i da stavimo tačku

Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"Dragović je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč, kako bi posetio trudnu suprugu, a već u ponedeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa", poručio je Terzić.

Za Dragovića su se u ovom prelaznom roku interesovali Sampdorija i Leće.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Terzić: Dragović ne ide iz Zvezde i da stavimo tačku

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2023

BELEK - Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.