Teriju oduzeta kapitenska traka u reprezentaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2010, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teriju oduzeta kapitenska traka u reprezentaciji

LONDON - Fudbaler Čelsija Džon Teri neće više biti kapiten nacionalne selekcije Engleske, saopštila je danas Fudbalska asocijacija Engleske.

Odluku je doneo selektor reprezentacije Italijan Fabio Kapelo, koji se danas sastao sa Terijem i čelnicima nacionalne federacije.

Teri je kapiten reprezentacije Engleske od 2006. godine, a kažnjen je zbog afere koju je imao sa bivšom devojkom jednog od svojih saigrača, koja je dobila veliki odjek u javnosti.

"Posle dugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razmišljanja, odlučio sam da je najbolje da Teriju oduzmem kapitensku traku. Iako se on kao vođa tima na terenu uvek ponašao veoma pozitivno i profesionalno, morao sam da donesem ovakvu odluku u interesu reprezentacije Engleske", rekao je Kapelo.

Teri je kapiten nacionalnog tima postao u vreme kada je selektor bio Stiv Meklaren, a Kapelo je to potvrdio kada je 2008. godine preuzeo reprezentaciju Engleske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teri više nije kapiten Engleske

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2010

Fudbaler Čelsija Džon Teri neće više biti kapiten reprezentacije Engleske, saopštila je u petak Fudbalska asocijacija Engleske...Odluku je doneo selektor reprezentacije Italijan Fabio Kapelo, koji se tokom dana sastao sa Terijem i čelnicima nacionalne federacije. Teri je bio kapiten reprezentacije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Teriju oduzeta kapitenska traka

Izvor: B92, 05.Feb.2010

Fudbaler Čelsija Džon Teri neće više biti kapiten nacionalne selekcije Engleske, saopštila je Fudbalska asocijacija Engleske (FA)...Odluku je doneo selektor reprezentacije Italijan Fabio Kapelo, koji se na Vembliju sastao sa Terijem. "Posle dugog razmišljanja, odlučio sam da je najbolje da Teriju...

Nastavak na B92...

Teriju oduzeta kapitenska traka u reprezentaciji

Izvor: Glas javnosti, 06.Feb.2010, 07:06

LONDON - Fudbaler Čelsija Džon Teri neće više biti kapiten nacionalne selekcije Engleske, saopštila je Fudbalska asocijacija Engleske. Odluku je doneo selektor reprezentacije Italijan Fabio Kapelo, koji se juče sastao sa Terijem i čelnicima nacionalne federacije. Teri je kapiten reprezentacije...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.