Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 00:01

Tadić za RTS: Sve je ovo delo odličnog timskog rada

Kapiten selekcije Srbije Dušan Tadić bio je presrećan nakon pobede protiv Norveške. Rekao je da je ovaj uspeh plod timskog rada.
Tadić je držao sve konce igre naše selekcije u pobedi nad Norveškom od 2:0. Kapiten je naglasio da svako ima svo zadatak i da svi rade ono što najbolje znaju.

Vi ste malo pre rekli da ste videli taj gol u glavi pre nego što je postignut.
"Tako je. To je plod rada. Mislim da od kad je došao mister >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stojković da igrami lepo, atraktivno, svako ima svoje zaduženje i svako radi ono što najbolje zna. Mislim da se sve bolje osećamo i to treba da nastavimo da radimo. Kao što ste videli i prvi i drugi pogodak su delo uspešnog timskog rada. Mislim da je timski rad najbitniji."
"Značajna pobeda pred svetsko. Sada se spremamo za svetsko", rekao je kapiten Tadić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.