Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 08:44

Tadić napadnut u Amsterdamu, srpski fudbaler lakše povređen

Srpski fudbaler Dušan Tadić, pre dve nedelje bio je žrtva napada u Amsterdamu, kada su dve osobe sa kacigama na glavi, pokušale da ga opljačkaju ispred njegove kuće.
Kako prenosi holandski Telegraf, incident se desio u noći između 27. i 28. jula u Amsterdamu.

Srpski fudbaler Dušan Tadić uspeo je da se odbrani od dvojice naoružanih napadača koji su pokušali da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ga opljačkaju ispred njegove kuće u južnom delu Amsterdama.
Tadić je prvo pokušao da pobegne napadačima, ali kada su ga stigli, fizički se obračunao sa njima.
Telegraf piše da su najverovatnije napadači želeli da ukradu njegov sat ili automobil, ali da su odustali nakon kratkog sukoba.
Dodaje se da je srpski fudbaler uspešno uspeo da se odbrani, otvorivši vizir na kacigi jednog napadača, kojem je zadao nekoliko udaraca, ali da je prilikom toga povredio ruku i imao pocepanu odeću. 
Prema pisanju holandske štampe,  Ajaks je nakon ovog incidenta pojačao mere obezbeđenja srpskom fudbaleru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušana Tadića napali pljačkaši, tukao se s njima

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2022

Dušan Tadić je doživio je neprijatnost prije dvije nedjelje ispred svoje kuće u Amsterdamu, gdje je bio na meti dva razbojnika, koji su pokušali da ga opljačkaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dušan Tadić na meti razbojnika, pokušali da mu skinu sat sa ruke, on ošamario napadača

Izvor: Luftika.rs, 10.Avg.2022

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić doživeo je blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdamu, otkriva holandski „De Telegraf“.. Kako javlja ovaj list, dva naoružana čoveka čekala su kapitena Ajaksa i jednog od najboljih igrača holandske lige ispred njegovog doma,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.