Tadić: Sve je to lepo

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 21:42

Tadić: Sve je to lepo

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić kaže da njegovu ekipu u elitnoj diviziji Lige nacija očekuju dobre utakmice protiv Španije, Danske i Švajcarske.

"Zanimljiva grupa. Znali smo da će u A diviziji biti najjači, najbolji protivnici. Švajcarska i Danska su nam poznati rivali, sastajali smo se, dobre su selekcije, sa Španijom nismo dugo igrali, radi se o jednoj od najboljih reprezentacija na svetu. Biće interesantno", rekao je Tadić, prenosi Fudbalski savez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u Grupi 4 divizije A Lige nacija sa selekcijama Španije, Danske i Švajcarske, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

"U A diviziji su selekcije sa najboljim rejtingom, tako bez obzira, koga god da smo izvukli, bili bi teški protivnici. Sve je to lepo, jer ćemo imati dobre i kvalitetne utakmice", rekao je Dušan Tadić.

Prvo kolo Lige nacija na programu od 5. do 7. septembra, dok će se takmičenje po grupama završiti 19. novembra.

Glavna novina u četvrtom izdanju Lige nacija je uvođenje četvrtfinala, što znači da će po dve najbolje selekcije iz svake grupe boriti za završnicu.

Četvrtfinalni mečevi su na programu od 20. do 25. marta 2025. godine, a finalni turnir od 4. do 8. juna. Domaćin turnira biće naknadno određen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.