TUŽNE VESTI: Preminula velika Novakova navijačica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 09:26

TUŽNE VESTI: Preminula velika Novakova navijačica!

Bez nje ništa neće biti isto...

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković ima armiju navijača širom sveta, a gde god se pojavi na turnirima, tu su i članovi njegove navijačke grupe - "Nolefam".

Nažalost, ta porodica oslabljena je za jednog člana, pošto je preminula Ejmi, jedna od Noletovih najvećih navijačica.

Informaciju o smrti Ejmi saopštila je na svom Tviter nalogu još jedna od Novakovih velikih obožavateljki, Francuskinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džuli, koja je u poslednje vreme najistaknutija od svih "Nolefam" članova.

- Upravo sam dobila vesti da je Ejmi preminula. Počivaj u miru. Hvala ti za super zabavne momente koje smo imale 2019. godine. Nedostajaćeš Nolefam-u. Tužna sam i bez reči - napisala je Džuli uz fotografiju na kojima su ona i Ejmi sa srpskom zastavom i porukama podrške za Novaka.

Just got the news of Amy’s passing.

Rest In Peace, Amy. 🤍🕊

Thank you for the super fun times we had in 2019. NoleFam will miss you.

Sad beyond words 💔💔💔 pic.twitter.com/ao4DhprZAd

— Julie 🇫🇷🇬🇧 (@NDjokofan) August 16, 2022

Podsetimo se, ”Nolefam” se godinama bori da Novak dobije pravi status u medijima, argumentima su branili Đokovića tokom problematične situacije u Australiji, ali i sada kada mu još nije dozvoljeno da igra na US Openu zbog toga što nije primio vakcinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.